Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 21:39

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις στις ΕΠΑ.Σ. του Οργανισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έως 25 Ιουνίου οι αιτήσεις

Μέχρι και την Δευτέρα 25/06/2018 θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων) με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., του σχολικού έτους 2018-2019.

Ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν ή να αποστείλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού που επιθυμούν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων), με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2018-2019.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ανά κλάδο και ειδικότητα, μία και μόνο αίτηση. Στην αίτησή τους έχουν δικαίωμα να δηλώσουν είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής και μία μόνο ΕΠΑ.Σ Μαθητείας από τις Περιφερειακές Ενότητες Ευβοίας, Χίου, Λέσβου, Ρόδου, είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας έως και δύο (2) Περιφερειακών Ενοτήτων της ίδιας Περ/κής Δ/νσης του Ο.Α.Ε.Δ..

Σε κάθε Περιφερειακή Δ/νση του Οργανισμού συγκροτούνται με Απόφαση της Διοικήτριας του Ο.Α.Ε.Δ., Πρωτοβάθμιες Επιτροπές Αξιολόγησης με έδρα συγκεκριμένες Εκπαιδευτικές Μονάδες, όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στη σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στο site του Ο.Α.Ε.Δ., www.oaed.gr. Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί (αναπληρωτές-ωρομίσθιοι) υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση σε μία και μόνο Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης της Περ/κής Δ/νσης και έχουν δικαίωμα να δηλώσουν με σειρά προτίμησης τις ΕΠΑ. Σ που επιθυμούν.

Οι πίνακες θα ισχύουν για το Σχολικό Έτος 2018-2019 και θα αφορούν κάθε μία από τις
αναφερόμενες ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα παρακάτω σχετικά αρχεία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία