Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 20:36

Τοπικές Ομάδες Υγείας: 22 προσλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λήγει η προθεσμία των αιτήσεων – 19 θέσεις στο Αγρίνιο και 3 στο Μεσολόγγι

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά εννιακοσίων πενήντα τριών (953) ιατρών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των αποκεντρωμένων μονάδων τους, ως κατωτέρω:

Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδου Ιατρικής Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας οκτακόσιες εννέα (809) θέσεις και Ειδικότητας Παιδιατρικής εκατόν σαράντα τέσσερις (144) θέσεις.

Σε ό,τι αφορά τις μονάδες του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, οι θέσεις είναι ειδικότητας ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Για το Αγρίνιο έχουν προκηρυχτεί 3 ακόμη θέσεις ειδικότητας ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ.

Αιτήσεις

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 13 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλη την προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1244 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.