Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 17:38

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου προκρίθηκε στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συμμετείχε στον περιφερειακό διαγωνισμό ρομποτικής «Food Matters» WRO2018 στην Πάτρα, στην κατηγορία Regular-Λυκείου και προκρίθηκε στα προκριματικά της Ολυμπιάδας Ρομποτικής που θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου 2018 στην Αθήνα.

Ο κ. Παπαδάκης Σπυρίδων Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτ/νίας, συγχαίρει την ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου  για την πρόκρισή της στα Προκριματικά της Ολυμπιάδας και ευελπιστεί την κατάταξή της σε θέση που να οδηγεί στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϋλάνδη.

Επισημαίνει επίσης ότι το σχολείο   είναι το μοναδικό Λύκειο σε επίπεδο Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας που υλοποιεί το εν λόγω πρόγραμμα.

Επίσης ο κ. Λούβρης Άρης, καθηγητής Πληροφορικής, Υπεύθυνος διεξαγωγής του Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας, συγχαίρει την ομάδα Ρομποτικής του σχολείου που θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας στην κατηγορία Regular-Λυκείου.

Η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου απαρτίζεται από τους εκπαιδευτικούς  Πληροφορικής,  Παπαθανασίου Λεωνίδα, Τίτη Άγγελο, Μαρκή Γεώργιο, Λουρόπουλο Αθανάσιο και Γεωργίου Ειρήνη, καθώς  και τους μαθητές του Τομέα Πληροφορικής, Σακαρέλη Χρήστο, Κοντογιάννη Ραφαήλ, Μαυρέλη Γεώργιο, Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Κουμανάκο Αρμάντο, Ζενέλι Ντοριάν, Ντούβας Λάμπρος και Καντάνης Αθανάσιος.

Οι καθηγητές Πληροφορικής εργάζονται με πάθος στο τομέα της Ρομποτικής,  που είναι εκτός Αναλυτικών Προγραμμάτων, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους εμπνέοντας  τους μαθητές  και δίνοντάς τους ερεθίσματα για τις μελλοντικές τους διεξόδους.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 916 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.