Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:55 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 17:25

Το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου η εγκατάσταση εργολάβου για τον δρόμο στην Κλεισούρα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται και το καλοκαίρι η ταλαιπωρία των οδηγών...

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αναμένεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος που θα αναλάβει την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Κλεισούρα, όπου αντιμετωπίζεται σημαντικό πρόβλημα εξαιτίας των βροχοπτώσεων του περασμένου χειμώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και ανάδοχος εταιρεία επιλέχθηκε από την Πάτρα με ποσοστό έκπτωσης 65%.

Ο φάκελος που βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο θα πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ότι αναμενόταν και όπως ενημερώθηκε η Περιφέρεια, το Ελεγκτικό Συνέδριο θα εξετάσει το φάκελο για τη νομιμότητα του έργου στις 25 Ιουνίου.

Αν δεν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και αν υπολογίσει κανείς και τις 10-15 ημέρες που θα χρειαστεί ο εργολάβος για να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά, η εγκατάσταση θα γίνει κοντά στα μέσα Ιουλίου.

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «Αχελώος TV»:

agriniopress.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 17:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.