Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:17 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 17:15

Για έβδομη χρονιά στο Μενίδι ο διαγωνισμός ψαρέματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για έβδομη χρονιά πραγματοποιήθηκε φέτος στο Μενίδι ο διαγωνισμός ψαρέματος του Ναυταθλητικού Συλλόγου Αλιέων Μενιδίου «Ο Άγριλος».

Αρκετοί ερασιτέχνες ψαράδες έδωσαν το «παρών» από νωρίς το πρωί, παρά τον απειλητικό καιρό (που ευτυχώς έμεινε μόνο…απειλητικός).

Με την επιστροφή των αλιέων έγινε η …καταμέτρηση και το ζύγισμα των αλιευμάτων, προκειμένου να αναδειχτούν οι τρεις πρώτοι με την μεγαλύτερη ψαριά και να βραβευτούν.

Η βράβευση των νικητών έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ξ. Τσόγκα, σε κέντρο της παραλίας του Μενιδίου, όπου και ακολούθησε πλούσιο γλέντι!
Τα αλιεύματα νικητών και ηττημένων προσφέρθηκαν δωρεάν ως εκλεκτοί και νόστιμοι μεζέδες στους παρευρισκόμενους με μόνη επιβάρυνση δική τους τα συνοδευτικά ποτά και τις σαλάτες.

Μαζί με τους εκλεκτούς μεζέδες υπήρξε άφθονη κατανάλωση μπύρας και κρασιού.

Η μουσική και τα τραγούδια του Αρτινού μουσικού συγκροτήματος «Μουσικές αντιθέσεις» έφτιαξαν περαιτέρω το κέφι και δεν έλειψαν οι χοροί και οι…παραγελλιές!

Άντε και του χρόνου!

http://sociologyalert.blogspot.com

Επιστροφή ψαράδων – καταμέτρηση και ζύγισμα αλιευμάτων
 
2) Απονομή βραβείων
 
Γλέντι με τo μουσικό συγκρότημα «Μουσικές Αντιθέσεις»

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1305 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα