Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 17:06

Σε συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση τιμής στους Πεσόντες Αεροπόρους στο λόφο του Αγίου Κοσμά Μέγα Δένδρου Θερμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, σήμερα 17 Ιουνίου 2018 η εκδήλωση τιμής στους Πεσόντες Αεροπόρους στο λόφο του Αγίου Κοσμά Μέγα Δένδρου Θερμου. Τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε ο Ιπτάμενος -Σμήναρχος κ. Ιωάννης Κωτσάκης , Διοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης .

Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι των οικογενειών των Πεσόντων Αεροπόρων Δήμου Θέρμου , καθώς και οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές. Το άγημα και η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδωσε τιμές μετά το τρισάγιο που τελέστηκε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητο Ράπτη.

Στις φετινές εκδηλώσεις τιμήθηκε ο Ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος και παρέστη ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής , ο οποίος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα .

 

Διαβάστηκε 1032 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.