Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 01:47

Πως γιόρτασαν την λήξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λήξη σχολικής χρονιάς την Παρασκευή 15-6-2018 για τα Δημοτικά Σχολεία της Χώρας γεγονός που χαροποίησε όλη την μαθητική νεολαία!!!.

image 01

Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια τελετή-γιορτή λήξης, λόγω κάποιων δυσάρεστων γεγονότων με αγαπημένα πρόσωπα του σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων κ ' Κηδεμόνων όμως, θέλοντας να μην αφήσει τα παιδιά της ΣΤ' Τάξης να αποχαιρετήσουν το σχολείο τους σιωπηλά και άχρωμα, έδωσε χρώμα και διάθεση στην ημέρα αυτή..!!! Παρήγγειλε και τύπωσε όμορφα μπλουζάκια με λογότυπο, αναμνηστικά και δωράκια τα οποία προσέφερε μαζί με πίτσες και αναψυκτικά στα παιδιά της ΣΤ' Τάξης. Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν σε μια από τις αίθουσές τους και όλα μαζί το χάρηκαν και αποχαιρέτησαν το σχολείο και την σχολική χρονιά που πέρασε.

"Αυτά τα χρόνια σας στο δημοτικό σχολείο, να θυμάστε....ήταν τα ομορφότερα και πιο αθώα σχολικά χρόνια της ζωής σας...!!!" ήταν τα λόγια του προέδρου του Συλλόγου Μπάμπη Κολύδα προς τα παιδιά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, καλή πρόοδο και επιτυχία στο νέο σχολικό περιβάλλον του Γυμνασίου.

image 09

Η κα Αγγελική Ζανιά μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δήλωσε: "Την Παρασκευή 15/6/2018 ήταν η τελευταία μέρα κλείνοντας η σχολική χρονιά 17 -18. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαζί με τον σύλλογο διδασκόντων του 8ου δημοτικού σχολειού,αποφασίσαμε φέτος να μην πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη τελετή-γιορτή λήξης του σχολείου, λόγω κάποιων δυσάρεστων γεγονότων σε κάποια αγαπημένα πρόσωπα του σχολείου μας.

Οι εκπαιδευτικοί της στ' ταξης του σχολείου μας οργάνωσαν μια ωραία μικρή γιορτή. Και εμείς σαν σύλλογος του σχολείου παραγγείλαμε μπλουζάκια, κάποια αναψυκτικά και πίτσες. Συγκεντρώσαμε τα παιδιά απο την στ" τάξη του σχολείου μας και τους προσφέραμε τα μπλουζάκια, τα αναψυκτικά και τις πίτσες, για να τους μείνει αξέχαστη η τελευταία μέρα του σχολείου. Τα παιδιά και οι γονείς το χάρηκαν πάρα πολύ. Αν και έβρεχε και δεν τα κατάφεραν να παίξουν μπουγέλο οπως παίζουν τα παιδιά την τελευταία μέρα του σχολείου μας.

image 03

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαζί με το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας εύχεται καλο καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά μας!!!!!"

image 02

image 06

image 08

image 10

image 18

 

 

Διαβάστηκε 2548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.