Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:17 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 22:40

«Η Ναύπακτος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος τζετ σκι» Θα διεξαχθεί το Σ/Κ 23-24 Ιουνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018. Αγώνας που θα διεξαχθεί στην πανέμορφη Ναύπακτο, το άλλο Σαββατοκύριακο, 23-24 Ιουνίου. Μια διοργάνωση στην οποία θα δώσουν το παρών οι κορυφαίοι οδηγοί, κυνηγώντας την διάκριση, το βάθρο και τους πολύτιμους βαθμούς, στην διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή, στις 5 αγωνιστικές κατηγορίες.

«Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει στην περιοχή μια διοργάνωση τζετ σκι και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Δήμος έχει δημιουργήσει παράδοση στον εναλλακτικό τουρισμό και επιλέγουμε και στον χώρο του αθλητισμού να φιλοξενούμε και διοργανώσεις  αθλημάτων που δεν περιλαμβάνονται στα λεγόμενα “μεγάλα”. Η Ναύπακτος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας που συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μας κι αυτή την φορά θα προσπαθήσουμε να γίνει μια όμορφη διοργάνωση και οι φιλοξενούμενοί μας να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό μιας και θα δώσουν τα παρών οι κορυφαίοι οδηγοί τζετ σκι της χώρας μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) Παύλος Χριστόπουλος είπε: «Η Ναύπακτος είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, πολύ κοντά πλέον στην Αθήνα και μ’ αυτό το σκεπτικό και επιλέξαμε να διοργανώσουμε εκεί τον 2ο αγώνα της χρονιάς και του Πρωταθλήματος. Υπάρχουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, έχοντας την βοήθεια και υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας αλλά και του Λιμεναρχείου».

Το Σάββατο (23/06) οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16:00 και την Κυριακή (24/06) στις 10:00.

 

Διαβάστηκε 1423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.