Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:37

Δεν γνώριζαν οι υπάλληλοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Επικοινωνήσαμε με τις Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι λογαριασμοί αυτοί και μας εξήγησαν ότι οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι η χρήση των Υπηρεσιών Πολυμεσικής πληροφόρησης Τρίτων δεν είναι εντός του πλαισίου νομιμότητας, και από άγνοια προέβησαν στην ενέργεια αυτή».

Με αυτά τα λόγια στην εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικών Γ. Φαρμάκη, η πλειοψηφίου του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου πείστηκε να μην προχωρήσει σε καταλογισμό σε βάρος των υπαλλήλων που έπαιρναν τηλεφωνο σε 090.

Βάλτε με το νου σας πόσο αποδοτικοί μπορεί να είναι στη δουλειά τους, όταν εν 2018 είπαν πως δεν γνώριζαν ότι αυτά τα τηλέφωνα είχαν επιπλέον και μεγάλη χρέωση…. Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι στο δημόσιο, είτε για λόγους «τυπικούς», είτε για λόγους πολιτικούς, δεν υπάρχει -ή τέλος πάντων σπανίως υπάρχει- καταλογισμός των «λαθών», σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα και την πραγματική ζωή, όπου τα λάθη πληρώνονται…

ΥΓ: Θα περίμενε κανείς το Σωματείο Εργαζομένων τουλάχιστον να εκδόσει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν αυτή την εισήγηση. Αλλά τι να πεις… Στο δημόσιο εκτός από την αξιολόγηση και την απόδοση ευθυνών είναι άγνωστη λέξη και η ευγνωμοσύνη.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 2376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.