Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:14

Παναιτωλικός: Αλλάζει κέντρο προετοιμασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Παναιτωλικός φέτος δεν πάει Καρπενήσι. Πρώτη του επιλογή είναι το Πήλιο και συγκεκριμένα Αθλητικό Κέντρο στα Χάνια. Εκεί όπου ο Τραϊανός Δέλλας ως προπονητής έχει κάνει δύο φορές προετοιμασία με την ΑΕΚ και άλλη μία με τον Ατρόμητο. Άνθρωποι του Παναιτωλικού το έχουν επισκεφτεί και ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως γράψαμε χθες η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο Αγρίνιο την 1η Ιουλίου και η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Πήλιο από τα μέσα του μήνα.

Στα χρόνια της Super League οι κυανοκίτρινοι ελάχιστες φορές δεν πήγαν Καρπενήσι. Μία το καλοκαίρι του 2013 με τον Χάβο που επιλέχτηκαν τα 3-5 Πηγάδια, μία το καλοκαίρι του 2016 με τον Ματζουράκη που πήγαν Ιταλία και μία φέτος.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.