Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 16:59

Μεσολόγγι: Ημερίδα για τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες στον αγροδιατροφικό τομέα (Δευ 18/6/2018 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “AgroInnoEco” διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ωρίμανση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:30 στην Αίθουσα συνεδριάσεων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, Μεσολόγγι).

Το έργο «ΑGROINNOECO», έχει στόχο την ωρίμανση και ενσωμάτωση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα, μέσω της δημιουργίας μιας διαδικασίας και μιας δομής στήριξης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των δικαιούχων για τις δράσεις του έργου και συγκεκριμένα:

  • υφιστάμενους επιχειρηματίες που εντάσσονται στον αγροδιατροφικό τομέα για την σύλληψη των καινοτόμων ιδεών που θα επεκτείνουν τις τρέχουσες επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και
  • δυνητικούς επιχειρηματίες που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στον αγροδιατροφικό τομέα με την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου με βάση τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο και οι στόχοι του από τον κ. Χρήστο Τζομάκα, Διευθυντή Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς επίσης θα παρουσιαστούν και οι δράσεις της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τις καλές πρακτικές του έργου AGROINNOECO από τον κ. Ιωάννη Μητρόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδος, καθώς και από την κα Τσάρα Μαρία, Στέλεχο Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για τη Γεωργία με θέμα: «Επιχειρησιακές Ομάδες της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας».

Προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κος Ευάγγελος Κασσαβέτης, Σχεδιαστής Οπτικής Επικοινωνίας, Evangelos Kassavetis Creative Communication ο οποίος θα αναλύσει τον ρόλο της οπτικής ταυτότητας (branding) στο ταξίδι των επιχειρήσεων και των προϊόντων τους. Επίσης, ομιλητής για την πιστοποίηση προϊόντων και επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό τομέα θα είναι ο κος Ανδρέας Κλαουδάτος, Υπεύθυνος Συστημάτων Διαχείρισης και Πιστοποίησης. Τέλος, θα παρουσιαστεί ο κόμβος καινοτομίας AromaHUB με ομιλητή τον κ. Πέτρο Κριτσώνη, Επιχειρηματία και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Aroma Innovation Hub.

agroinnoeco (1)

Διαβάστηκε 1108 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.