Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 14:39

"Ελάτε να ταξιδέψουμε μουσικά" Παιδική μουσική Συναυλία στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας (Κυρ 17/6/2018 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ

Οι καλοκαιρινές  πολιτιστικές διαδρομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης ξεκινούν και υπόσχονται μια απολαυστική  “διαδρομή” .  

Την Κυριακή 17 Ιουνίου το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του   Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην Παιδική μουσική Συναυλία  από τους Μικρούς Μουσικούς της Βόνιτσας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης μας.

Οι μικροί μαθητές υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους κ.κ. Θάνου Μανέντζη (Πιάνο – Αρμόνιο), David Spyralatos ( Κιθάρα) και Βασίλη Κατσαούνου (Μπουζούκι) θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά ταξίδια…

Στην όμορφη βραδιά θα συμμετάσχουν επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας με το παιδικό χορευτικό τμήμα του και ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Hobbyland με παιδική έκθεση ζωγραφικής.

Σας περιμένουμε όλους και όλες.

 

Διαβάστηκε 1108 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.