Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 17:15

Τεχνική συνάντηση για την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Πάτρα θα βρεθούν την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι επιβλέπουν την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Στις 9.30 το πρωί,  πρόκειται να επισκεφθούν το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και το τεχνικό εξόδου της Μικρής Περιμετρικής, έργο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ,  που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει  σε προτεραιότητα και αποτελεί στοίχημα η έγκαιρη υλοποίησή του.

Στη συνέχεια, οι  εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα λάβουν μέρος σε τεχνική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»  της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη συμμετοχή στελεχών από τα συναρμόδια υπουργεία θα αναλυθεί, στο σύνολό της, η μέχρι σήμερα πρόοδος του προγράμματος.

Διαβάστηκε 738 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.