Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 20:51

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ;;;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος

- Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ, 12η του Ιούνη του 2018, έτσι κι αλλιώς θα παραμείνει ιστορική και για εμάς τους Έλληνες και για τον κόσμο ολόκληρο, αφού υπογράφτηκαν δύο (2) συμφωνίες, σχεδόν ταυτόχρονα: Η πρώτη, παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ανάμεσα στους Τραμπ - Κιμ, στη Σιγκαπούρη και η δεύτερη ανάμεσα σε Τσίπρα - Ζάεφ, πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων, για το λεγόμενο "Μακεδονικό". Κι ενώ, όλες οι χώρες του πλανήτη, ασχολούνται με την πρώτη (Τραμπ - Κιμ) και για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει αυτή, αναλόγως του αν θα τηρηθεί ή όχι, για ολόκληρο τον πλανήτη...

- ΕΔΩ στην Ελλάδα, ασχολούμαστε μόνο με την "τοπική" συμφωνία, Τσίπρα - Ζάεφ! Και, κακώς μάλλον, τη χαρακτηρίζω "τοπική", γιατί εμπλέκονται σ' αυτήν Ε.Ε, και ΝΑΤΟ (αυτοί τη "μαγείρεψαν") και - όπως όλοι γνωρίζουμε ή θα πρέπει να γνωρίζουμε - δεν είναι (η Ελλάδα) ένα ελεύθερο κι ανεξάρτητο κράτος, υποθηκευμένη χώρα είναι και υπακούει σ' εκείνους που κάθονται στο "σβέρκο" μας, ντόπιους και ξένους! Ντόπιοι είναι όλοι οι διεφθαρμένοι - πολιτικοί και πολίτες - του παρελθόντος, όλοι οι "νεόπλουτοι", οι οποίοι και την "πούλησαν", σ' εκείνους που πήγαν "ζητιανεύοντας", απ' το 2010 κι εντεύθεν, για βοήθεια..

- ΦΥΣΙΚΑ κι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, ακόμα κι αν διαφωνούμε μεταξύ μας! Είμαστε όμως ένας λαός που δρούμε κι εκφραζόμαστε "εν θερμώ", έστω οι περισσότεροι. Εκτός του ότι "βγάζουμε" την αγανάκτησή μας έτσι, δε νομίζω πως πετυχαίνουμε κάτι περισσότερο. Ως πολίτες εννοώ, γιατί οι πολιτικοί, τις πιο πολλές φορές, δεν πιστεύουν σ' αυτά που λένε! Ούτε κι όσοι καραδοκούν να πάρουν τα ηνία της χώρας με μη δημοκρατικό τρόπο, δε βρισκόμαστε δα και στη δεκαετία του '60! Ο Πάγκαλος που είπε το περίφημο "μαζί τα φάγαμε", είπε και κάτι άλλο πρόσφατα, πως δηλαδή, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός! Όπως και η μητέρα του! Κι όμως, κυκλοφορεί σαν κύριος, ελεύθερος...Ο Φραγκίσκος Φράγκος (Φ.Φ.), εκείνος ο απόστρατος στρατηγός, προτού ακόμα μαθευτούν επίσημα τα "νέα", ΚΑΛΕΣΕ το λαό (PRO NEWS κι αλλού) σε αντίσταση για το Σκοπιανό, παραιτήσεις βουλευτών της Β. Ελλάδας και τον Καμένο να φύγει απ' τον Τσίπρα, ώστε να "πέσει" η κυβέρνηση! Ιδού κι εναλλακτική λύση, για όσους κι όσες θεωρούν πως αυτός ο απόστρατος θα μάς σώσει! ΕΓΩ, κανέναν δεν κρίνω απ' αυτά που γράφει εδώ μέσα, μα κανέναν! Εκφράζονται με τον δικό τους τρόπο και δικαίωμά τους είναι! Έχουμε μεγάλο θυμό μέσα μας και είναι λογικές οι εξάρσεις μας, ακόμα και οι ύβρεις μας. ΟΜΩΣ, ο καθένας από μόνος του, τίποτε - στην πράξη - δε θα πετύχει. Σε λίγο αρχίζει και το Μουντιάλ, έρχονται και οι διακοπές, όλα θα τα ξεχάσουμε... Εν τω μεταξύ, αύριο - μεθαύριο, ψηφίζονται στη Βουλή νέα μέτρα και, γι' αυτά, δε λέμε τίποτε... Δυστυχώς!

 

Διαβάστηκε 8148 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 00:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κώστας Παπαδόπουλος

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος στο επάγγελμα και με γνώσεις ψυχολογίας. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο - εφημερίδες και site - τα τελευταία χρόνια συνεχώς και σχολιάζει την επικαιρότητα. Ως "ενεργός" πολίτης, ενδιαφέρεται για τα κοινά και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του, αντικειμενικά και χωρίς κομματική ταυτότητα.

www.facebook.com/profile.php?id=100005493399667