Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 20:17

Αυτές είναι οι 18 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα επιτυχημένο ραντεβού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτές είναι οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες το πρώτο σου ραντεβού με κάποιον να είναι επιτυχημένο!

1) Πολυσύχναστο μέρος

Καλό θα ήταν να πάτε κάπου με χαλαρή μουσική προκειμένου να μπορέσετε να γνωριστείτε. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις μέρη όπου ξέρεις ότι συχνάζουν οι συνάδερφοι σου, οι συγγενείς σου ή ακόμη χειρότερα το αφεντικό σου.

2) Καφετέρια

Φυσικά το να του πεις να πάτε για καφέ είναι κάπως πιο εφηβικός τρόπος. Άλλωστε για καφέ μπορεί να πάει με τους φίλους και τους συνεργάτες του. Πρότεινε του να πάτε για ένα κρασάκι ή ακόμη καλύτερα σε κάποιο εστιατόριο, για παράδειγμα το καινούριο που άνοιξε και δεν έχεις προλάβει ακόμη να επισκεφτείς. Έτσι θα έχετε κι ένα θέμα παραπάνω να σχολιάσετε.

3) Μεθυσμένη πολιτεία

Όταν λέμε ένα κρασάκι εννοούμε ένα, ειδικά εάν δεν το αντέχεις. Άντε το πολύ δύο, παραπάνω δεν διαπραγματεύομαι. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει η συνοδός του να είναι μεθυσμένη. Ειδικά εάν έχουν βγει για πρώτη φορά.

4) Φαγητό

Εάν είσαι λάτρης των ξενικής προελεύσεως κουζινών δεν σημαίνει πως θα είναι και αυτός. Γι’ αυτόν τον λόγο μην επιμένεις εάν τον δεις διστακτικό εάν προτείνεις να πάτε για κινέζικο. Μπορεί να μην θέλει να δοκιμάσει ή πολύ απλά να μην του αρέσει.

5) Κουλτουριάρα

Ακόμη κι αν ήθελες διακαώς να πας στην Λυρική Σκηνή για να δεις κάποια όπερα, μπορείς να πας με την φίλη σου. Όχι μαζί του. Εκτός αν σε κάποια συζήτηση σας στο facebook σου είπε ότι είναι κι αυτός κουλτουριάρης και ήθελε να πάει στην ίδια όπερα.

6) Η παγίδα του σινεμά

Οι περισσότερες γυναίκες λένε σαν ιδέα το σινεμά, για το πρώτο ραντεβού. Ίσως επειδή μας έχουν επηρεάσει οι ρομαντικές ταινίες. Όμως το σινεμά είναι μία μεγάλη παγίδα. Αρχικά γιατί δεν υπάρχει ταινία που να αρέσει και σε άντρες και σε γυναίκες. Έπειτα, οι άντρες δεν τρελαίνονται ιδιαίτερα για ρομαντικά, όσο καλές κριτικές κι αν έχεις ακούσει.

7) Άλλο άτομο

Μπορεί να σου ακούγεται αυτονόητο ότι στο πρώτο ραντεβού δεν παίρνεις άλλο άτομο. Όμως πολλές φορές έχει συμβεί. Γι’ αυτό άσε τις φίλες σου εκείνη την μέρα και φυσικά μην κάνετε το κόλπο “πέρασα τυχαία”.

8) Κοιτάτε παντού τον εαυτό σας

Εάν θέλεις να δεις αν το μακιγιάζ σου είναι όπως πρέπει και το χαμόγελο σου παραμένει αστραφτερό τότε δεν χρειάζεται να το κάνεις όπου βρίσκεις. Πήγαινε λίγο στο μπάνιο φτιάξε ότι χρειάζεται αλλά μην το παρακάνεις με τον χρόνο.

9) Κουρασμένη

Μπορεί πραγματικά όλη την μέρα να έτρεχες για να τα προλάβεις όλα. Μπορεί να έχεις να κάτσεις σπίτι να χαλαρώσεις πραγματικά πολύ καιρό. Δεν χρειάζεται όμως να λες ξανά και ξανά πόσο κουρασμένη είσαι. Στην τελική μπορεί να το πάρει και προσωπικά, ότι κι αυτός σε κούρασε.

10) Δουλειά και πάλι δουλειά

Ακόμη κι αν τελείωσες την πιο δύσκολη σχολή και δουλεύεις σε μια μεγάλη επιχείρηση δεν χρειάζεται να μιλάς μόνο γι’αυτό. Καλύτερα να μιλήσετε για άλλα πράγματα κι ελάχιστα για την δουλειά. Άλλωστε βγήκατε να περάσετε καλά κι όχι να μιλήσεις για τον πελάτη που σε νευρίασε.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αναφερθείς σε κάποιο πραγματικά αστείο περιστατικό που συνέβη στην δουλειά.

11) Το φάντασμα των πρώην

Όχι, όχι και πάλι όχι. Κανένας πρώην στο πρώτο ραντεβού κορίτσια. Μην αναφερθείτε στο όνομα του ή στο τι έκανε. Γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρει τον συνοδό σας. Βγήκε μαζί σου για να γνωρίσει εσένα κι όχι τους πρώην σου. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτή η συζήτηση αλλά άφησε την καλύτερα για τα επόμενα ραντεβού.

12) Ραντεβού ψυχανάλυση

Καλύτερα να μην αναφερθείς στα τραύματα της παιδικής σου ηλικίας, στα κόμπλεξ και σε ότι άλλο μπορεί να σε απασχολεί εκείνη την περίοδο. Ο άνθρωπος δεν είναι ψυχαναλυτής, οπότε δεν μπορεί να σε ακούει όλο το βράδυ να αναλύεις την ζωή σου.

13) Φεμινισμός στο φουλ

Όποια κι αν είναι η άποψη σου για την ισότητα των δύο φύλων, εξέφρασε την με ήπιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να μαλώσετε από το πρώτο ραντεβού. Γενικά δεν χρειάζεται να στηρίζεις με πάθος την κάθε σου άποψη. Μια πολιτισμένη συζήτηση βγήκατε να κάνετε, όχι να αρπαχτείτε.

14) Πολιτικά

Τα ίδια με τα παραπάνω ισχύουν και για τις πολιτικές συζητήσεις. Είναι απαγορευμένες στο πρώτο ραντεβού.

15) Ο άντρας της παρέας

Μπορεί να είσαι μια δυναμική γυναίκα, που εργάζεται, βγάζει τα δικά της χρήματα. Δεν χρειάζεται όμως να το δείχνεις με κάθε ευκαιρία. Αν σου προτείνει να περάσει να σε πάρει, μην επιμένεις να πάτε με τα δικά σας αμάξια ο καθένας.

Το ίδιο και στον λογαριασμό. Αν του πεις να τον πληρώσετε μισό μισό και δεν τον δεις να δέχεται τότε μην επιμένεις περισσότερο.

16) Κινητό

Μεγάλο φάουλ να ασχολείσαι με το κινητό ενώ είσαι μαζί του. Δεν χρειάζεται να μπεις εκείνη την ώρα στο facebook ή στα Mail σου. Επίσης, μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο, εκτός αν περιμένεις σημαντικό τηλεφώνημα. Σε καμία περίπτωση όμως μην παίρνεις τηλέφωνο τις φίλες σου ή μην στέλνεις μηνύματα και γελάς μόνη σου.

17) Δίαιτα

Πολλοί άντρες ξενερώνουν όταν μας βγάζουν για φαγητό κι εμείς τρώμε απλά μια σαλάτα. Δεκτό το να κάνεις κάποια δίαιτα αλλά με μία φορά που θα φας δεν θα αλλάξει κάτι. Εάν πια δεν θέλεις καθόλου να χαλάσεις την δίαιτα πες του να πάτε για ποτό.

18) Βρισιές

Μπορεί στην καθημερινή σου ζωή να βρίζεις σαν νταλικέρης. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις και στο πρώτο σας ραντεβού. Γενικά στους άντρες δεν αρέσει να βρίζει η γυναίκα. Είναι άκομψο. Πρόσεχε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεσαι. Δες επίσης τι να κάνεις στο ραντεβού βάση ζωδίου!

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 6920 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.