Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:34 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 17:56

Αν θέλετε να «ανεβάσετε» την ερωτική ατμόσφαιρα στη σχέση σας αυτό είναι το κατάλληλο δείπνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν είναι τυχαία η φράση πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και ένα καλό δείπνο μπορεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη ερωτική συνέχεια σε ένα ζευγάρι!

Οι τροφές που αφυπνίζουν τους λεγόμενους νευροδιαβιβαστές και αυξάνουν την επιθυμία για να έρθει η όρεξη είναι, σύμφωνα με τη Bild:  

1.Σοκολάτα: Ξεχάστε για μια στιγμή τις θερμίδες και σκεφτείτε το αποτέλεσμα: Η σοκολάτα λειτουργεί ως διεγερτικό.

2. Τα φρούτα
Οι φράουλες, τα ρόδια και οι μπανάνες περιέχουν υψηλές ποσότητες βιταμίνης C εκτοξεύοντας τις ορμόνες που σχετίζονται με την ερωτική επιθυμία.

3. Εσπρέσο
Η έντονη μυρωδιά ενός καφέ εσπρέσο αφυπνίζει τις αισθήσεις. Η καφεΐνη κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του ερωτικού παιχνιδιού.

4.Μείγμα μπαχαρικών
Τα μπαχαρικά, όπως το τζίντζερ ή το πιπέρι καγέν, εμπλουτίζουν το αίμα με οξυγόνο με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται η λίμπιντο.

5. Λαχανικά
Οι αγκινάρες όπως και το σέλινο, οι ντομάτες και οι κόκκινες πιπεριές εμπεριέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, απαραίτητο συστατικό για να έρθει η ερωτική επιθυμία...

6.Κρέας
Σημαντική πηγή πρωτεΐνών που μάλιστα ενισχύει την αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, η κατανάλωση του κόκκινου κρέατος θεωρείται ένα "σημάδι" ανδρισμού.

7.Στρείδια
Όπως όλα τα θαλασσινά, τα στρείδια παρέχουν επίσης άφθονο ψευδάργυρο και πρωτεΐνη, που με τη σειρά τους ενισχύουν την παραγωγή σπέρματος.

8.Σαμπάνια
Το κλασικό ποτό για ένα ερωτικό ξεφάντωμα. Το αλκοόλ που εμπεριέχει σας χαλαρώνει σε βαθμό που να μην έχετε πλέον αναστολές.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 3234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.