Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:04 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 17:48

Παναιτωλικός: Το πείραμα που πέτυχε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλέξανδρος Μαλής είχε φέτος την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια, πηγαίνοντας δανεικός στο Νέο Αμφίλοχο. Και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ευκαιρία. Όχι μόνο έπαιξε βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά είχε και πολύ καλή παρουσία. Πλέον επέστρεψε στον Παναιτωλικό μετά από μια γεμάτη σεζόν, έχοντας δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μαλής διακρίθηκε στην Κ20 και έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2016, μαζί με τον Μιχάι. Πήρε το «βάπτισμα του πυρός» μπαίνοντας αλλαγή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που έληξε 0-0, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά στη συνέχεια. Πέρσι αποφασίστηκε να πάει δανεικός στον Νέο Αμφίλοχο και ήταν από τους κορυφαίους παίζοντας στη Γ’ Εθνική.

Από το Πάσχα και μετά προπονείται ξανά με τον Παναιτωλικό, ενώ αγωνίστηκε (και διακρίθηκε) στο φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης (φωτο). Ο Δέλλας έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον ύψους 1.87 κεντρικό αμυντικό (παίζει και αμυντικό χαφ), που τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 21. Έτσι αναμένουμε τη συνέχεια…

Από την άλλη στον Παναιτωλικό θέλουν να κάνουν το ίδιο και με άλλους νεαρούς παίκτες που δεν χωράνε όλοι στην επαγγελματική ομάδα. Η παρουσία δύο εκπροσώπων του νομού στη Γ’ Εθνική (Ν. Αμφίλοχος, Ναυπακτιακός) είναι μια καλή συγκυρία. Και να τις ενισχύσει και να δώσει παιχνίδια σε δικά του παιδιά.

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.