Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:36 πμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 13:43

Αμφιλοχία: Με εξαιρετική επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής οι «Ιστορίες» της Μπαρμπαρέλα Σφήκα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, οι «Ιστορίες» της Μπαρμπαρέλα Σφήκα. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, η καλλιτέχνης της έκθεσης, Μπαρμπαρέλα Σφήκα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υλοποίηση της έκθεσης και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην εκπλήρωση της έκθεσης.

Στο χαιρετισμό της δήλωσε χαρακτηριστικά: Στην ηλικία των 3ων μου χρόνων, τότε που έπιασα για πρώτη φορά σωστά το μολύβι, με θυμάμαι να σχεδιάζω. Ζωγραφίζω από πάντα και για πάντα! Αυτό το χρωστάω στην οικογένεια μου, η οποία με βοήθησε να ακολουθήσω αυτό που αγαπούσα από παιδί! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα εκεί , στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών .

Πριν 13 χρόνια διορίστηκα στο Γυμνάσιο της Αμφιλοχίας. Μετά από τόσα χρόνια έκανα αυτή τη πόλη δική μου και εκείνη με έκανε δική της! Έτσι συνέχισα την ζωγραφική μου εμπνευσμένη από εδώ.
Μετά από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις που πραγματοποίησα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με θέματα από στιγμές της ζωής μου , τώρα παρουσιάζω στη Πινακοθήκη της Αμφιλοχίας 1η ατομική Περιφερειακή έκθεση Ζωγραφικής στην περιοχή, η οποία ξεκίνησε στο Πολυχώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης του Αγρινίου, θα συνεχιστεί στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» του Μεσολογγίου και τέλος στη Πινακοθήκη «Μόραλη» της Άρτας, με θέμα «Ιστορίες»…. μέρος της ζωής μου.

Επιθυμία μου ήταν να τις μοιραστώ μαζί σας… αποχαιρετώντας την Αμφιλοχία και εσάς έναν-έναν… πριν την μόνιμη επιστροφή μου, στο σπίτι μου, στην Αθήνα! Θέλω να ευχαριστήσω , το Δήμο Αμφιλοχίας που πραγματοποίησε αυτή την Έκθεση, την Πινακοθήκη Μάργαρη που πάντα πρόθυμη φιλοξενεί τα έργα μου, τις Διευθύντριες των Σχολείων μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με αγάπη και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα που είναι μέρος από τις στιγμές αυτής της Ιστορίας! Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χούτας και η Λυκειάρχης του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας κ. Πόπη Μπεστητζάνου.

e-maistros.gr

ekthesi_mparmparela-23

ekthesi_mparmparela-1

ekthesi_mparmparela-2

ekthesi_mparmparela-8

ekthesi_mparmparela-19

ekthesi_mparmparela-20

ekthesi_mparmparela-22

ekthesi_mparmparela-24

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1054 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.