Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 18:51

Ξεκίνησε το 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α. Βίντεο - δηλώσεις Μιχάλη Ραχωβίτσα, Γιάννη Διαμαντάκου, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Ελένης Καπογιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έναρξη 1ου Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α.

Το 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α. ξεκινά Παρασκευή 8 – 6 – 2018 στις 17:30 στα κλειστά γυμναστήρια του Δ.Α.Κ. Αγρινίου και του Δ.Α.Κ. Αερογέφυρας. Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν υπό τις οδηγίες των coach Καπογιάννη και Ραχωβίτσα.

Ενημερώνουμε ότι για πληροφορίες – εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι πλέον μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία υποδοχής του camp που βρίσκονται στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου και στο Δ.Α.Κ. Αερογέφυρας κατά τις ώρες 11:00 – 13:00 & 16:00 – 21:00 από σήμερα έως και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ραχωβίτσα για την 1η μέρα του Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου για την 1η μέρα του Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α.

Στη δεύτερη ημέρα του 1ου Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α. έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο έμπειρος τεχνικός που έχει οδηγήσει δύο φορές ομάδες του στην κορυφή της Ευρώπης, θα βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αερογέφυρας και θα προπονήσει τους νεαρούς αθλητές.
Στις 18:30 οι διοργανωτές του camp θα βραβεύσουν τον coach Αλεξανδρή και στη συνέχεια θα υπάρξει συνέντευξή του στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για το 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη για το 1ο Basketball Camp Vivechrom Α.Ο.Α.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.