Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 18:35

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Αγρινίου στο Δημοτικό Σχολείο Αετού Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 





            Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα και στο προαύλιο του Δημοτικό Σχολείο ΑΕΤΟΥ Ξηρομέρου (Δήμου Ακίου-Βόνιτσας) παρουσίαση-επίδειξη και συζήτηση σε θέματα πρώτων βοηθειών από τον εκπροσώπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου. Οι εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ κέρδισαν το ενδιαφέρον των μαθητών και των εκπαιδευτικών όχι μόνο με την ηλεκτρονική προβολή-παρουσίαση θεμάτων πρώτων βοηθειών, αλλά και με παραδείγματα σε θέματα πρώτων βοηθειών με την επίδειξη και την πρακτική άσκηση που ακολούθησε.......

      Απο το ΕΚΑΒ ο κ. Αντώνης Γρίνος τόνισε: "Ευχαριστούμε την διευθύντρια Γεωργιάδη Ιωάννα και τους δασκάλους για την πρόσκληση" και η Θεοδώρα Τσιώλη συμπλήρωσε: "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΠΑΣΧΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 9ηςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ"!!

























 
Διαβάστηκε 1942 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.