Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 13:04

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμα εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ημερίδα παρακολούθησαν είκοσι διαπραγματευτές που υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε χθες (7-6-2018), στην Πάτρα, μια ακόμα ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης είκοσι Αξιωματικών – Διαπραγματευτών και ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την ημερίδα παρακολούθησαν διαδραστικά συνολικά είκοσι διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Κέρκυρας, ενώ συμμετείχαν ενεργά και οι δύο Υγειονομικοί Αξιωματικοί (ψυχολόγοι) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εκπαίδευση, αναπτύχθηκαν μέθοδοι διαπραγμάτευσης, αποτιμήθηκαν και αναλύθηκαν πραγματικά περιστατικά, στα οποία είχαν επιληφθεί οι συμμετέχοντες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και  διαδραστικές ασκήσεις με σενάρια προσομείωσης.

Σκοπός της ημερίδας, ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών, στο πλαίσιο της καθημερινής αστυνομικής πρακτικής.

Διαβάστηκε 932 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.