Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 23:57

Αγρίνιο: Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στον θερινό κινηματογράφο "Ελληνίς"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραχωρήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στον θερινό κινηματογράφο "Ελληνίς" εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου απο τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και την υπεύθυνη κινηματογράφου κα Χριστίνα Μπαλάσκα.

image 101

Ο κος Γ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο γεγονός οτι το Αγρίνιο διαθέτει μια όαση δροσιάς και στις προσπάθειες που κάνει η δημοτική αρχή να κάνει τον κινηματογράφο κάθε χρόνο καλύτερο, δηλαδή να τον συντηρεί και να τον αναβαθμίζει. Εκτός απο τα καθίσματα, την οθόνη προβολής και τα ηχητικά που ανακαίνισε πέρισυ φέτος ανακαίνισε και τους χώρους υγιεινής και διάφορα άλλα σημεία στην εξωτερική του εμφάνιση. Οσον αφορά το κόστος των εισητηρίων αυτό παραμένει στα ίδια επίπεδα με πέρισυ ήτοι κανονικό 6 € και μειωμένο 4 € με δυο μέρες την εβδομάδα (Κυριακή και Τετάρτη) να είναι μισό. Ενα άλλο σημείο που αναφέρθηκε είναι οι δωρεάν μουσικές συναυλίες που θα γίνουν φέτος απο γνωστά συγκροτήματα όπως με τα "Υπόγεια Ρεύματα", τους Locomodo στην κεντρική πλατεία, τους "Χαίνηδες" και τον Χρήστο Θηβαίο στο "Ελληνίς" καθώς και με την Μελίνα Κανά στο Αρχαίο θέατρο Στράτου. 

image 109

Η κα Μαρία Παπαγεωργίου τόνισε οτι το "Ελληνίς" είναι ένα στολίδι για την πόλη του Αγρινίου και η δημοτική αρχή φροντίζει την συνεχή αναβαθμισή του. Επεσήμανε οτι φέτος θα γίνουν εκτός των άλλων και Θεατρικές Παραστάσεις και για παιδιά, και καλεί το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης καθώς και τους επισκέπτες να το επισκεφθούν.

image 110 

Η κα Χριστίνα Μπαλάσκα τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι του Δήμου για να είναι όλα στην εντέλεια και στην ώρα τους, ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τους συναδέλφους της για την άριστη συνεργασία και αναφέρθηκε στο γεγονός οτι παρόλα που τα κέρδη έχουν μειωθεί καθότι οι εταιρείες ζητάνε περισσότερα, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να έρχονται ταινίες Α προβολής, η ταινίες που έχουν κερδίσει Οσκαρ και διάφορα άλλα βραβεία σε φεστιβάλ, ώστε οι σινεφίλ να έχουν ποιότητα. Ακολούθως ευχήθηκε καλό πολιτιστικό καλοκαίρι.

Σημειώνουμε οτι το πλήρες πρόγραμμα του "Ελληνίς" για όλο το καλοκαίρι 2018 κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή και διανέμεται δωρεάν απο τον Δήμο Αγρινίου.

image 116

image 117

image 118

image 115

 

 Τμήμα Παραγωγής ΕΙδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 1282 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 01:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.