Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 18:11

Θεσσαλονικιός και Παναιτωλικός!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φίλος της στήλης  (ναι, έχουμε και τέτοιους, τι νομίζατε μόνο οι φίλοι του Εμμανουήλ Ροΐδη που μας σιχαίνονται μας διαβάζουν;)  χτες έβλεπε τον νικηφόρο αγώνα του Παναιτωλικού στη Τριπολιτσά, σε καφέ του Αγρινίου.

Κάποια στιγμή είδε έναν νεαρό να φοράει την μπλούζα του Παναιτωλικού και μάλιστα με αφιέρωση από τον Καμαρά. Επειδή έχει τρέλα με τον συγκεκριμένο παίκτη, λοιπόν, ρώτησε τον νεαρό πού τη βρήκε την μπλούζα, αν είναι από τη φουρνιά την καινούρια, πότε πήρε την υπογραφή και όλα αυτά τα σχετικά τα οπαδικά.
«Εγώ Θεσσαλονικιός είμαι», του απαντάει ο νεαρός και συνεχίζει: «Μένω στο Ωραιόκαστρο.Απλά η μάνα μου είναι Αγρινιώτισσα κι έρχομαι καμιά φορά στους συγγενείς μας από τη δική της πλευρά.Αλλά αν και δεν έχω ζήσει στο Αγρίνιο έγινα Παναιτωλικός. Βγαίνω με την μπλούζα, λέω σε όλους για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Την μπλούζα μου την έστειλαν.Οι φίλοι μου είναι Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και τέτοια αλλά εμένα δεν με πειράζει κανείς.Μάλλον αρέσει που γουστάρω μια ομάδα από την επαρχία»…
Περιττό να σας πω ότι ο φίλος μας στο άκουσμα όλων αυτών πρέπει να κέρδισε δυο -τρία χρόνια ζωής. «Μπράβο ρε φιλαράκο», είπε στον νεαρό και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα σχεδόν συγκινημένος. Μετά ήρθε και το διπλό με την περήφανη και σπαθένια ομάδα της Τριπόλεως οπότε θα έχει να τη διηγείται αυτή τη μέρα.


Πάντως δεν είναι και λίγο να έχει ο Παναιτωλικούς οπαδούς να φοράνε την μπλούζα του στη Θεσσαλονίκη, ε;

 πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 3643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.