Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 18:11

«Ο Βασιλειάδης είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης αλλά τη θέση του Παναιτωλικού, μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης στον Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τα σενάρια αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος: «Αυτό που φαίνεται είναι η πρόθεση του υπουργού να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση για την επόμενη χρονιά. Το πώς θα γίνει η αναδιάρθρωση δεν το ξέρει κανείς. Δεν είναι απόλυτος ούτε ο υπουργός. Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα. Είναι ο μόνος που βλέπει το θέμα σοβαρά. Η ΕΠΟ δεν το έχει συζητήσει καν στα αρμόδια όργανα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Παρ’ ότι πέρσι βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα και πάλι είχαμε προβλήματα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και τη νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε. Υπάρχει και η θέση των έξι ομάδων που λένε ότι αν δεν λυθεί το τηλεοπτικό δεν θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Ο μόνος που ασχολείται είναι ο υπουργός και δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ».
 
Για τον αριθμό των ομάδων: «Η δική μας θέση ως Παναιτωλικός είναι ξεκάθαρη. Αν διορθωθούν κάποια πράγματα μπορεί να γίνει ένα Πρωτάθλημα 16 ομάδων με τους καλύτερους όρους. Εδώ που φτάσαμε, όμως, συζητούμε όποιο θέμα μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Είναι για 20 ομάδες, είτε για 36. Την πρότασή του για πρωτάθλημα 20 ομάδων μας την εξήγησε κατ’ ιδίαν. Είναι όμως ανοικτός να συζητήσει όποια άλλη πρόταση πέσει στο τραπέζι».

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 823 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.