Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 14:17

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας  Ποδηλάτου, Κυριακή 3 Ιουνίου, με ποδηλατοδρομία οργανωμένη από τον Δήμο Αγρινίου και την Velocity Bikes

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών φόρεσαν τα κράνη τους, εξοπλίστηκαν με  καλή διάθεση και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημοκρατίας για να πάρουν μέρος σε ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι λάτρεις του ποδηλάτου τίμησαν με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα  Ποδηλάτου, χθες Κυριακή 3 Ιουνίου,  στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα.

Την ποδηλατοδρομία διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και το VELOCITY BIKES.

Οι ποδηλάτες ακολούθησαν μια διαδρομή 6km κατά μήκος των οδών Παπαστράτου, Δημοτσελίου, Σουλίου, Δαγκλή, Μακρή, Χαρ. Τρικούπη, Πυλλήνης, Πανεπιστημίου, Εργ. Αγ. Ιω. Ρηγανά, Σκόπα, Καλύβα, Γοργοποτάμου, Παναγοπούλου, Θεοτοκοπούλου, Αγ. Χριστοφόρου, Υψηλάντη, Ι. Σταίκου  και τερμάτισαν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Την εκκίνηση έδωσε από την κεντρική πλατεία ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου o οποίος σημείωσε ότι «το ποδήλατο συνδυάζει άθληση και ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα είναι ένα σύγχρονο μέσο βιώσιμη αστικής κινητικότητας.  Το Αγρίνιο στηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω του αθλητισμού και της χρήσης ποδηλάτου».

 

Διαβάστηκε 691 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.