Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 12:27

Στην 4η συνάντηση χορωδιών συμμετείχε το «Παναγία Ελεούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, είχε τη μεγάλη χαρά και την τιμή να συμμετέχει με τη Χορωδία του στην 4η Συνάντηση Χορωδιών το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30μ.μ. στην Αίθουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων μας, οι οποίοι απέδωσαν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών με την καθοδήγηση της κας Ευσταθίας Γρέντζελου, Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και με συνοδεία στο πιάνο της εθελόντριας κας Ειρήνης Μαμασούλα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», το μέλος κα Ασπασία Καρατζογιάννη ευχαρίστησε θερμότατα για την τιμή που μας έγινε να συμμετέχουμε στην όμορφη αυτή εκδήλωση και μίλησε για τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων μας, τονίζοντας τη σημασία της μουσικής στην εκπαίδευσή τους για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

Στο φουαγιέ της αίθουσας λειτουργούσε μπαζάρ με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριο Μπουσμπουρέλη, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου Μαέστρο κ. Σπύρο Χολέβα.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.