Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 17:55

Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ στο «1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών για μαθητές Δημοτικού» (Τρι 5/6/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, συμμετέχει δυναμικά στο «1ο Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών για μαθητές Δημοτικού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 από τις 8:30 το πρωί έως τις 13:15 το μεσημέρι.

Οι επίκουροι καθηγητές της Σχολής Αργυρώ Σγουρού, Αντώνης Λέισος και Κυριάκος Μπουρίκας μαζί με 9 συνολικά συνεργάτες τους από τα αντίστοιχα εργαστήρια Βιολογίας, Φυσικής και Χημείας της Σχολής θα κάνουν τρεις ενδιαφέρουσες εργαστηριακές εκπαιδεύσεις σε μικρούς μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης 12 δημοτικών σχολείων που προέρχονται από σχολεία της Ναυπάκτου και γειτονικών δήμων.

«Συμμετέχουμε και στηρίζουμε μια καλή προσπάθεια της σχολικής συμβούλου της 7ης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με Ακαδημαικό και εργαστηριακό προσωπικό

σε μια ημέρα που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», τονίζει ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

ESOTERIKO 4SELIDOU

Διαβάστηκε 1104 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.