Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 17:01

Εκτεταμένες καταστροφές και στην περιοχή Αιτωλικού-Χρυσοβεργίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά που προκλήθηκε ειδικά στην ελαιοκαλλιέργεια είναι εκτεταμένη, καθώς σε καλλιεργήσιμα τμήματα το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Κότσαλο, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής την Επόπτρια κυρία Ελένη Νικάκη, πραγματοποιεί από νωρίς σήμερα αυτοψίες στις πληγείσες καλλιέργειες του δημοτικού διαμερίσματος Αιτωλικού, μετά την χθεσινή έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή τις απογευματινές ώρες για περισσότερο από 20 λεπτά.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, οι εκτάσεις που επλήγησαν ιδιαίτερα ανήκουν στην ευρύτερη περιοχή από την θέση «Αστροβίτσα» Αιτωλικού έως και την κοινότητα Χρυσοβεργίου. Ειδικά δε στο τμήμα που οριοθετείται μεταξύ παραλίας Σταμνάς – Χρυσοβεργίου – Κεφαλοβρύσου και Αρακύνθου έως λιμνοθάλασσα Αιτωλικού, η ζημιά που έχει προκληθεί είναι καθολική.

Διαβάστηκε 1359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.