Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 18:23

Στην τελική ευθεία για Κοκόρη ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στον Παναιτωλικό «τρέχουν» την περίπτωση του 19χρονου που αποχαιρέτησε σήμερα τον Παναιγιάλειο.

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο Αριστείδης Κοκόρης. Ο 19χρονος ακραίος είναι ένας από τους παίκτες που κερδίζουν πόντους ώστε να γίνουν κάτοικοι Αγρινίου προερχόμενοι από τη Football League, καθώς έχει τσεκαριστεί πολλές φορές. Μάλιστα σήμερα ο νεαρός (19 συμμετοχές/3 γκολ φέτος) αποχαιρέτησε την ομάδα του Αιγίου μέσω των social media και πλέον προβάρει την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

«Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην πρώτη μου επαγγελματική χρονιά, προπονητές, διοικήσεις αλλά και τους προπονητές μου στην ομάδα νέων τον κ. Αλέξη Σπυρόπουλο και τον κ. Αλέξη Σκατζή που συνεργαστήκαμε για 3 ολόκληρα χρόνια και όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στο Αίγιο και έκανα πολλούς καλούς φίλους. Εύχομαι αυτή η μεγάλη ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και να είναι εκεί που της αξίζει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά που μου πρόσφερε ο Παναιγιάλειος», έγραψε σχετικά.

Γ.Ντυμένος- gazzetta.gr

Διαβάστηκε 909 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.