Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:29 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Μαϊος 2018 14:18

Α’ ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα και βαθμολογία της τελευταίας αγωνιστικής των play-offs ανόδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισόπαλα έληξαν τα δύο τελευταία, αδιάφορα παιχνίδια, του μίνι πρωταθλήματος των play-off ανόδου της Α’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα, η ΑΕΜ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο Μεσολόγγι κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ ο πρωταθλητής Ναυπακτιακός Αστέρας αναδείχθηκε επίσης ισόπαλος με το ίδιο σκορ κόντρα στον Τρίκαρδο Κατοχής στο Νεοχώρι.

Αναλυτικά:

ΑΕΜ – Όμηρος Νεοχωρίου 1-1 (aitosports.gr)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των play-offs ανάμεσα σε ΑΕΜ και Όμηρο Νεοχωρίου το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, μέσα σε άριστο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την ομάδα του Ομήρου με 11 βαθμούς να καταλαμβάνει την 2η θέση στα play-offs, και την ΑΕΜ με 3 βαθμούς να τερματίζει στην τέταρτη και τελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 12΄όταν ο Τσώνης θα βρει ωραία τον Ματσιγκα από αριστερά με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής, ο επερχόμενος Γκάτσης με κεφαλιά θα κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία στο 31΄σε σουτ του Πιστιόλη το οποίο να προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 72΄ο Μπούνας θα κερδίσει το πέναλτι για τον Όμηρο, ο Γκάτσης θα αναλάβει την εκτέλεση με τον Ζέρβα να πέφτει στην αριστερή του γωνία και θα αποκρούει τη μπάλα.

Στο 82΄η ΑΕΜ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Λίτσος από πλάγια θέση με αριστοτεχνικό σκαφτό σουτ θα στείλει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστία του Δουλιώτη 1-1.

Στο 88΄μετα από κόρνερ το Παπαποστόλου ο Λίτσος θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κοκώνη Κ. να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

4΄καθετη πάσα του Φράγκου με αποδέκτη τον Κορομηλά, θα βγει και θα απομακρύνει έγκαιρα ο Ζέρβας.

12΄ΓΚΟΛ, μεγάλη μπαλιά του Τσώνη με αποδέκτη τον Ματσιγκα, σέντρα του τελευταίου από αριστερά, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Γκάτσης θα κάνει το 0-1.

13΄ο Μιχαλόπουλος θα πασάρει στον Καβαλλάρη , το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

21΄σουτ από πλάγια θέση του Γκάτση με τον Ζέρβα εκτός εστίας, με την μπάλα να περναει παράλληλα με το τέρμα.

31΄πλάγιο από αριστερά για τον Καβαλλάρη, αυτός θα βρει με τη μια τον Πιστιόλη, σουτ πάνω στην κίνηση του τελευταίου με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

39΄σέντρα από δεξιά του Μπαλαμπάνη στην περιοχή, κεφαλιά του Λίτσου ελάχιστα άουτ.

40΄σουτ του Ζαχαρόπουλου από καλή θέση, θα πέσει και θα μαζέψει ο Δουλιώτης.

53΄γυρισμα του Πασπαλιάρη στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

72΄πεναλτι για τον Όμηρο, ανατροπή του Μπούνα από τον Ζέρβα με τον Στυλιαρά να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Γκάτσης είναι αυτός που θα αναλάβει την εκτέλεση με τον Ζέρβα να πέφτει στην αριστερή γωνία και να αποκρούει.

81΄μπαλια του Παπαποστόλου για τον νεαρό Παππά, αυτός με ωραία προσπάθεια από αριστερά θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

82΄ΓΚΟΛ, αριστοτεχνικό σκαφτό σουτ του Λίτσου από πλάγια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής, στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη και 1-1.

84΄μεγαλη μπαλιά του Παπαποστόλου, σουτ του Κάκκου από πλάγια αριστερά άουτ.

88΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για του γηπεδούχους να κάνουν την ολική ανατροπή, εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου, σουτ του Λίτσου μέσα από την περιοχή με τον Κοκώνη Κ. να διώχνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ Στυλιαράς, Λιόνας και Λιακώνης.

ΑΕΜ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας (58΄Καβαλλάρης Δ.), Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ., Λίτσος, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (65΄Παππάς), Ζαχαρόπουλος, Κοντομήτσος (46΄Κάκκος Μ., Παπαποστόλου, Πιστιόλης (46΄Πασπαλιάρης).

Όμηρος Νεοχωρίου: Δουλιώτης, Παπανικολάου (λ.τ 58΄Κοκώνης Κ.), Ματσιγκας (56΄Μπούνας), Αλεξόπουλος, Τσώνης, Βαλτογιάννης, Κοκώνης Σ, Κορομηλάς (70΄Σεραφίγγος), Φράγκος (65΄Μανθοπουλος), Γκάτσης, Θεοδωρίδης.

Τρίκαρδος Κατοχής – Ναυπακτιακός Αστέρας (nafpaktianews.gr)

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Ναυπακτιακός Αστέρας στο τελευταίο του παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα ήταν αυτή που σταμάτησε το σερί της ομάδας του Δημήτρη Σκούνα μετά από 13 αγώνες και συνολικά 1280 λεπτά χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα , ένα σερί που ξεκίνησε από τις 10 Φεβρουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός ήταν καλύτερος και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χωρίς όμως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ και είχε βέβαια όμως μας συνηθίζει και δοκάρι. Όμως η ομάδα που προηγήθηκε δεν ήταν ο Ναυπακτιακός αλλά ο Τρίκαρδος με ένα εξωτερικό σουτ του Φραγκούλη στο 68’ που νίκησε τον τερματοφύλακα Χρήστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Τρίκαρδου Κατοχής απένειμε τιμητική πλακέτα στο Ναυπακτιακό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ναυπακτιακός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει με την αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτι του Αγγελόπουλου στο 72’.

Τρίκαρδος: Τσιάρας Γ., Παναγιωτόπουλος (32’λτ. Σαμψώνας), Βασιλάρης,Τσιλιπάνος (89’Λουκάς), Γατσώρης, Τσάμης, Καβαλιέρης, Φραγκούλης, Αγγέλης (90’Τσιάρας), Μούτσα, Κουκουρδέλης (73’Κοντοπάνος).

Ναυπακτιακός: Χρήστου, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης , Καντάνης, Καραγιάννης (61’Σχοινάς), Γιαννόπουλος, Ρουμπάτος (53’Αγγελόπουλος), Λαγός, Κονίδας (71’Μελετίδης).

Πίνακες: aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 1103 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.