Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 16:55

Μάκης Μπελεβώνης: «Η Πολιτεία να καταλάβει το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά και να το δείξει με πράξεις» (ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για όλους και για όλα μίλησε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο AgrinioWebRadio και την εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο» με τον Μπάμπη Τσιρώνη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπελεβώνης αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί στην Αγρινιώτικη ΠΑΕ η έλλειψη τηλεοπτικού συμβολαίου για τη νέα σεζόν και τόνισε την αναγκαιότητα παρέμβασης της Πολιτείας αναφορικά με το σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης. Μάλιστα υπογράμμισε ότι δεν νοείται προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα χωρίς κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά.

«Για να βγει πέρα η χρονιά με τον τρόπο που βγαίνει και με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός έχει ένα μπάτζετ κάπου στη μέση, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, τα έσοδα του Παναιτωλικού είναι περίπου 1.600.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά και λιγότερα από 1.000.000 ευρώ από εισιτήρια, χορηγίες και διαφημίσεις στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα, ένα ποσό αντίστοιχο με τα τηλεοπτικά, το καλύπτει από την τσέπη του ο μεγαλομέτοχος. Αυτά είναι τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να τα βγάλει πέρα με ένα μεσαίο μπάτζετ. Άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον Παναιτωλικό και κάθε άλλη ομάδα που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο, ειδικά όταν κάθε χρόνο βάζει τόσα χρήματα από την τσέπη του ο μεγαλομέτοχος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρθηκε για άλλη μία φορά και στο πλάνο που ακολουθεί ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια με στόχο να μπορέσει σταδιακά να καλύπτει από μόνος του τις ανάγκες του χωρίς την οικονομική στήριξη οποιουδήποτε μεγαλομετόχου, τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο με τα σημερινά δεδομένα.

Για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι θα γίνουν προσθήκες στο κέντρο της άμυνας για να καλυφθεί το κενό του Ροντρίγκες, όπως και στη μεσαία γραμμή στις θέσεις του Μπράβο και του Μπεχαράνο, ουσιαστικά ξεκαθαρίζοντας πως κανένας από τους δύο δεν θα φορά του χρόνου την κυανοκίτρινη φανέλα. Επεσήμανε επίσης ότι θα αποκτηθεί και ένας κεντρικός επιθετικός, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ βρίσκεται μόνο ο Βλαντ Μοράρ, ο οποίος προτιμά να αγωνίζεται περιφερειακά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.

Όσον αφορά τον Τραϊανό Δέλλα, επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ για τους στόχους της επόμενης σεζόν, ανέφερε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν μπορεί να απαντήσει για το ποιος θα είναι αυτός, καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για να γνωρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου πως θα κινηθούν.

Επίσης αναφέρθηκε στα νέα παιδιά της ομάδας, την πιθανή μεταγραφή του Ενέα Μιχάι και άλλα πολλά…

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1171 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.