Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 16:48

Αγρίνιο: Τελετή λήξης των φετινών τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου «Τα Μανουσάκια» (Τετ 30/5/2018 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χορευτικός Όμιλος «Τα Μανουσάκια 2017» καλεί στην τελετή λήξης των δράσεών του για τη φετινή χρονιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι (Παλιός Μύλος) στα Τρία Φανάρια Αγρινίου την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 9:00 το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του χορευτικού ομίλου αναφέρει:

«Ο Χορευτικός Όμιλος «ΤΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ 2017» τραγουδά, χορεύει, δημιουργεί, υπάρχει. Στην καρδιά της πόλης μας , μια παρέα, ένας όμιλος, μια εστία πολιτισμού και επικοινωνίας, μια ανάγκη που τόσο λυτρωτικά έρχεται να δώσει το στίγμα της δημιουργίας, να σμίξει χαρές και όνειρα.

Όσοι από εσάς αγαπάτε τους χορούς της παράδοσή μας και θέλετε μια ευχάριστη απόδραση από την μονοτονία της καθημερινότητας, σας περιμένουμε την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 9μμ στο θεατράκι(Παλιός Μύλος) που βρίσκεται πίσω από την πλατεία «ΤΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ».

Τα τμήματα παιδικά και ενηλίκων θα σας παρουσιάσουν χορούς από την Αιτωλοακαρνανία, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Εύβοια και Λέρο».

Διαβάστηκε 1319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.