Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 01:57

Με νίκες συνεχίζουν τα δυο νέα ταλέντα της Kakarelis Team

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καραδημας Παντελής και Παπαθανασιου Γιώργος συνέχισαν τις νίκες τους στις επιλεκτικές διοργανώσεις  Versus και Champions Night .

Ο Καραδημας αγωνίστηκε σε αγώνα πυγμαχίας όπου κέρδισε έναν πολυ καλο αντίπαλο στο Versus  με ομόφωνη απόφαση των κριτών, δείχνοντας ότι εκτός απο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο  Kick Boxing είναι κι ένας εξαιρετικός και στο άθλημα της πυγμαχίας .

Ο Παπαθανασιου αγωνίστηκε σε αγώνα πλήρους επαφής   Low Kicks στην διοργάνωση Champions night όπου απέναντι σε έναν πολυ πιο έμπειρο  αθλητή κατάφερε να κερδίσει με ομόφωνη απόφαση των κριτών , δείχνοντας ότι είναι απο τα κορυφαία ταλέντα στο χώρο αφού είναι και πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας   για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιταλία .

Οι δυο πρωταθλητές είναι σε ηλικία 14 και 16 ετών και γυμνάζονται καθημερινά απο τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο .

Το ΔΣ  συγχαίρει τους δυο αθλητές αλλά και τον προπονητή τους για τις διακρίσεις τους .

Διαβάστηκε 1469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.