Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 00:19

Εκπαιδευτική εκδρομή - επίσκεψη μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια γνωριμίας της εκπαιδευτικής κοινότητας με τις επιχειρήσεις της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 24-05-2018, επίσκεψη των μαθητών της έκτης τάξης του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΑΥΦΑΝΤΗΣ συνοδεία εκπαιδευτικών αλλά και μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ήταν  μια πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με την συναίνεση της Δ/νσης του σχολείου και σε συνεργασία με την εν λόγω επιχείρηση όπου εξ΄ αρχής αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα, προκειμένου οι  μαθητές να γνωρίσουν από κοντά  την  παραγωγική  διαδικασία  σε  όλα της  τα  στάδια.

Οφείλουμε  να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. ΑΥΦΑΝΤΗ Γεώργιο αλλά  και όλο το προσωπικό της επιχείρησης για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε, για το σύνολο των πληροφοριών που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, αλλά και την προσφορά ατομικών δώρων σε κάθε μαθητή.  

Τους  ευχόμαστε  υγεία και καλή δύναμη!!!

 

Διαβάστηκε 888 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.