Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 19:00

Τρίτος αποτελεσματικότερος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Βλαντ Μοράρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ρουμάνος επιθετικός του Παναιτωλικού κατέλαβε την τρίτη θέση στη λίστα με τους αποτελεσματικότερους σκόρερ της Super League

Ο Βλαντ Μοράρ μπορεί τελικά να μην έφτασε το διψήφιο αριθμό τερμάτων που κυνηγούσε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να ολοκλήρωσε τη σεζόν με εννέα γκολ σε 25 αγώνες, όμως σημείωσε μία σημαντική επίδοση για κάθε επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος πέτυχε τα εννέα αυτά τέρματα σε 36 τελικές προσπάθειες, πράγμα που σημαίνει ότι σκόραρε ένα γκολ ανά τέσσερις τελικές.

Στη στατιστική λοιπόν, αυτό τον κατατάσσει στην τρίτη θέση του πίνακα με τους αποτελεσματικότερους σκόρερ (γκολ ανά τελική προσπάθεια) του πρωταθλήματος της Super League της περιόδου 2017-18.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση κατέλαβε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) με 19 γκολ σε 54 τελικές προσπάθειες, δηλαδή ένα γκολ ανά 2,8 τελικές.

Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν ο Καρίμ Αναριφάρντ (Ολυμπιακός) με 17 γκολ και ο Χρήστος Αλμπάνης (Απόλλων Σμύρνης) με 8 γκολ, οι οποίοι σκόραραν ένα γκολ ανά 3,9 τελικές προσπάθειες.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 916 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.