Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 18:14

Ηλεκτρικά ποδήλατα για τον Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία θα συμβάλλουν το έργο της προστασίας του περιβάλλοντος και θα διευκολύνουν τις δράσεις του θα εφοδιαστεί ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού – Λευκάδας.

Η προμήθεια των ποδηλάτων- 25 συνολικά για όλη την Ήπειρο έγινε μέσω διασυνοριακού προγράμματος με την Ιταλία…

Τα συγκεκριμένα ποδήλατα έχουν ηλεκτρική υποβοήθηση και μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών για περιήγηση σε συγκεκριμένες διαδρομές, να χρησιμοποιηθούν κατά την υλοποίηση δράσεων εποπτείας ανάδειξης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το προσωπικό των φορέων σε ερευνητικές δράσεις που έχουν σχέση με την καταγραφή της πανίδας και χλωρίδας, εναλλακτικού τουρισμού σε διάφορες σχετικές εθελοντικές δράσεις κλπ εντός των περιοχών ευθύνης των φορέων διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα λάβει ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού-Λευκάδας είναι συνολικά έξι ενώ η παραχώρηση -με δυνατότητα παράτασης-δίνεται για 4 χρόνια.

Πηγή: epiruspost.gr

Διαβάστηκε 824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.