Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Μαϊος 2018 13:42

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΟΣΜΑΝΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Θα την σερβίρουν μαζί με επέκταση σε 12 μίλια και ΑΟΖ Ιουνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των Σκοπίων Μπουγιάρ Οσμάνι, αποκάλυψε στην εκπομπή «360 μοίρες» ότι υπάρχει κλεισμένη Συμφωνία για το όνομα ανάμεσα σε Τσίπρα και Ζάεφ και μάλιστα ιστορικήδικαιώνοντας τις πληροφορίες μας, ότι έκλεισε η Συμφωνία και θα ανακοινωθεί στις Πρέσπες στις αρχές Ιουνίου, ιδίως εάν καταφέρει σήμερα ο Ζάεφ να πάρει πράσινο φως από Αντιπολίτευση και Πρόεδρο των Σκοπίων!
ΟΣΜΑΝΙ: Η Διάσκεψη Κορυφής της Σόφιας θα είναι ιστορική λόγω της σημαντικής προόδου στο ζήτημα του ονόματος. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου, για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια διαμάχης, έχουμε μια λύση που γίνεται δεκτή και από τις δύο κυβερνήσεις.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε λύση;
ΟΣΜΑΝΙ: Ναι, η οποία γίνεται δεκτή και από τις δύο κυβερνήσεις, αλλά οι κυβερνήσεις δεν είναι αυτές που αποφασίζουν μόνο για τέτοια θέματα. Αυτό περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη της κοινωνίας, την αντιπολίτευση, τον πρόεδρο, τους πολίτες
Ο Οσμάνι προφανώς μιλάει για κλεισμένη ιστορική Συμφωνία με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ», αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο όνομα, πριν ενημερωθούν σήμερα επίσημα από τον Ζάεφ ο Πρόεδρος και τα άλλα κόμματα.
Αυτά σημαίνουν ότι Τσίπρας και Ζάεφ έχουν όντως δεχτεί το «Μακεδονία του Ίλιντεν» (ή κάποιο παρόμοιο με το «Μακεδονία» πάντα εντός) και παίζουν θέατρο για να μπορέσουν να το περάσουν «μαλακά» στη Βουλή, σερβίροντάς το, όπως υπολογίζουν, μαζί με την ανακοίνωση επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στον Ιόνιο και την κήρυξη ΑΟΖ, για να παραπλανήσουν και να ξεθυμάνουν τον κόσμο, όπως έκαναν με την εμφάνιση του «σκανδάλου Novartis» την επομένη του μεγάλου Συλλαλητηρίου της Αθήνας!
Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, που δημιουργείται από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, όπως αναφέραμε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, προτείνει σε όλες τις πλευρές ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, επάνω στην επέτειο θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Αναμένουμε την τοποθέτηση της ΠΟΠΣΜ, των Παμμακεδονικών και των διοργανωτών των πρόσφατων Συλλαλητηρίων ενώ είμαστε βέβαιοι για τη θετική θέση της Εκκλησίας και του Παναγιωτάτου, εφόσον συμφωνήσουν όλοι και πάμε σε ένα γιγάντιο ενωτικό Εθνικό Συλλαλητήριο στο άγαλμα του Μεγαλέξανδρου, 2.341 χρόνια μετά τον θάνατό του!

makedonikokomma

 

Διαβάστηκε 2237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.