Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 18:31

Πώς ψήφισαν οι φοιτητές του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διεξήχθησαν χθες, Τετάρτη 16 Μαΐου, οι φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με τη συμμετοχή σε γενικές γραμμές να κυμαίνεται στα περυσινά χαμηλά επίπεδα.

Όπως συμβαίνει δεκαετίες τώρα, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ξεχωριστά από κάθε παράταξη καθώς δεν υπάρχει ενιαίο φοιτητικό όργανο καταμέτρησης.

Σε πανελλήνιο επίπεδο, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι και πάλι (για 33η χρονιά) πρώτη δύναμη, με την ΠΑΣΠ και την ΠΚΣ να κυμαίνονται σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Η ΕΑΑΚ κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα, ενώ η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ποσοστό, της τάξεως του 2%.

Στο Αγρίνιο η ΠΑΣΠ διατήρησε την πρωτιά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προιόντων και Τροφίμων, η ΔΑΠ οριακά στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ενώ στο Τμήμα Διαχειρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, όπου ψήφισαν μόλις 53 φοιτητές,πρώτευσε η Αριστερή Πρωτοβουλία (ανήκει στην ΕΑΑΚ).

Δείτε πως ψήφισαν οι Φοιτητές στα τρία πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου, συγκριτικά μάλιστα με πέρυσι:


0-817

0-817

0-817

Τα αποτελέσματα από www.foititikanea.gr

foititikes-ekloges (2) foititikes-ekloges (4) foititikes-ekloges (3)

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 1031 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.