Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:08 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 02:06

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ευχαριστεί τους συντελεστές της παράστασης «Η Γραμμή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην παρουσίαση της μαύρης κωμωδίας «Η Γραμμή», του Ισραέλ Χόροβιτς, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό σε κοινωνικές δομές της περιοχής. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η θεατρική ομάδα του <<ΘΕΑΤROPOLICE>> της Ένωσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και της Διεθνής ‘Ένωσης Αστυνομικών του Τμήματος της Διεύθυνσης Ακαρνανίας για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέβασε θεατρική παράσταση στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου.
Το έργο που προτιμήθηκε για φέτος ήταν <<Η ΓΡΑΜΜΗ>>, του Ισραέλ ΧΟΡΟΒΙΤΣ, μια μαύρη κωμωδία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα από τις τέσσερις (4) θεατρικές παραστάσεις δόθηκαν σε κοινωνικές δομές τις περιοχής μας.

Έτσι φέτος αποφασίσθηκε να ενισχυθούν το 1ο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου <<Μαρία ΔΗΜΑΔΗ>> και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ), δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, εκφράζοντας την αγάπη μας προς τα παιδιά και επαινώντας το έργο των δασκάλων τους και ευχόμενοι καλή δύναμη σε όλους.

Τις θεατρικές παραστάσεις παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αγρινίου κ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΟΥ Ελένη και ΠΑΝΟΥ Αντωνία, ο Ανακριτής Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΚΑΣ, συνοδευόμενοι και από άλλους εκπροσώπους δικαστικών αρχών, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ Όλγα, η Αντιπρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. ΜΠΟΥΤΙΒΑ Ξανθή, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος, Διοικητές Υπηρεσιών και Αξιωματικοί της Δ.Α. Ακαρνανίας, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου.

Η Ε.Α.Υ.Α. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην ενίσχυση των προαναφερόμενων κοινωνικών δομών, τους χορηγούς της παράστασης, που χωρίς την δική τους συνδρομή θα ήταν δύσκολο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου καθώς και την σκηνοθέτη ΜΑΡΟΥΣΗ Γιούλη.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην θεατρική ομάδα <<ΘΕΑΤROPOLICE>> για τον ατελείωτο χρόνο και κόπο που αφιέρωσαν για να ανέβει αυτή η παράσταση και να έχει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα. Πιστεύουμε με την βοήθεια όλων σας να συνεχίσουμε κι τον επόμενο χρόνο να ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις προσφέροντας γέλιο, χαρά και αγάπη.

Διαβάστηκε 1076 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.