Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 01:35

Δράση για την ημέρα Μουσείων απο την «ΔΡΩ – Κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία» και τον Δήμο Αγρινίου την Παρασκευή 18/5/2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων, η «ΔΡΩ – Κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου, δράση- εκδήλωση με τίτλο «διαΔΡΩμή – International Museum Day 2018».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ωρα 18:45 Ενας διαδραστικός περίπατος μνήμης στην πόλη. Oργανωμένη περιήγηση σε κτίρια ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στην πόλη και στο καθένα απ αυτό ένας ειδικός θα περιμένει τους επισκέπτες να τους ξεναγήσει και ενημερώσει για τα κτίρια αυτά.

Ωρα 19:45 Μοτοπορεία από τους δρόμους της πόλης στα ίχνη του αρχαίου θεάτρου Στράτου, από την Λέσχη μοτοσυκλέτας Αγρινίου ΛΕΜΟΤΑ.

Ωρα 20:45 Το μουσείο ως σύγχρονος φορέας τέχνης και πολιτισμού. Συζήτηση στην γλυπτοθήκη του Καπράλου με την εικαστικό Κων/να Σκαπετούλια.

Ωρα 21:15 Βιβλία σε συνομιλία με καλλιτεχνικά έργα.
Εκθεση έργων τέχνης στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγρινίου.

Ωρα 21:30 Οταν οι νότες ζωηρεύουν τις κουβέντες.

Η ημέρα θα κλείσει με συναυλία των «Blues Bash» στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αναλυτικό πρόγραμμα και τον χάρτη της διαδρομής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της "ΔΡΩ" www.drw.gr

 

Διαβάστηκε 1114 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 17:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.