Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 18:06

Συμμετείχαν σε παιχνίδι γρίφων για τη Λιμνοθάλασσα οι Πρόσκοποι του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 οι πρόσκοποι του Αγρινίου συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι γρίφων και γνώσεων των κ.κ. Ευσεβίας Κατσαράκη (Μαθηματικός & Φυσικός ΕΑΕ) και Μαλβίνας Καρανίκα (Γεωλόγος MSc – Στέλεχος του Φ.Δ./Λ.Μ.). Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων.

Τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, κοινότητα, ομάδα και αγέλη συμμετείχαν στο παιχνίδι γρίφων.

Συνολικά οι γρίφοι ήταν 20, διαφόρων ειδών και δυσκολίας και η λύση κάθε γρίφου έχει πληροφοριακό περιεχόμενο σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Τα παιδιά με ενθουσιασμό και διάθεση έλυσαν τους γρίφους και έμαθαν πολλά πράγματα σχετικά με την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων.

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου ευχαριστούν τις κυρίες Καρανίκα και Κατσαράκη «για την πρωτοβουλία τους , αλλά και την διάθεση που έδειξαν για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι αυτό ώστε να μεταδώσουν γνώσεις στα παιδιά μας».

paixnidi-grifon-proskopoi (2)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 924 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.