Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 17:58

Πρώτη Αστροβραδιά 2018 στην Κοιλάδα Του Αχελώου! (Σαβ 30/6/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε χρόνο, στις 30 Ιουνίου, η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας.  γιορτάζει την ημέρα Αστεροειδών. Φέτος θέωρησε πως η ιδανικότερη περιοχή για μια τέτοια γιορτή είναι η Κοιλάδα του Αχελώου, και αποφάσισε να διοργανώσει μια Αστροβραδιά, στην μαγευτική αυτή Κοιλάδα, κάτω από ένα έναστρο ουρανό, στις Λάκες Αχελώου (Ρεσόρια) κοντά στην Επαρχιακή οδό που συνδέει τον Εμπεσό με το Περδικάκι.

Διαλέξεις, Αστροπαρατήρηση, Αστρονομικό παιχνίδι, Έκθεση Μετεωριτών και πολλές άλλες δράσεις, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018, θα ανταμείψουν όσους επιλέξουν να μας συντροφεύσουν σε αυτό το ταξίδι, για να γνωρίσουμε τους κομήτες, τους αστεροειδείς, τους μετεωροειδείς, τα μετέωρα, τις fireball και τους μετεωρίτες.

Διαβάστηκε 1651 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.