Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 22:45

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Έπεσε ηρωικά μαχόμενο το Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» ανάμεσα στην ομάδα του Μεσολόγγι 2008 και τον Ατρόμητο Αθηνών, με την ομάδα του Μεσολογγίου να αποχαιρέτα και μαθηματικά την Α’ κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ατρόμητο Αθηνών να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο μέρος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες ώστε να μπει μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα θα αλλάξει άρδην με την ομάδα του Μεσολογγίου να είναι αυτή που θα έχει τον απολυτό ελέγχω. Πρώτη μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Γιάννη Γουλή στο 55΄μετα από μακρινό σουτ της Πούλιου η Αργυριάδη θα βρει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα η όποια θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο σώμα της τερματοφύλακας του Ατρομήτου η οποία θα μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Το σκορ θα ανοίξει στο 78΄ η ομάδα του Μεσολογγίου από στημένη μπάλα μετά από γέμισμα στην περιοχή της Μόκκα, η Γρομητσάρη θα πάρει την γυριστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας και κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενες θα ανεβάσουν στην πιέσει για να φτάσουν στην ισοφάριση και πέντε λεπτά αργότερα στο 83΄μετα από γύρισμα στην περιοχή από αριστερά και ολιγωρία της άμυνας του Μεσολογγίου να απομάκρυνση τον κίνδυνο η Γατούδη με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ

Μεσολόγγι 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Γιαννακα, Μόκκα, Γεωργαρά, Τζουμερκιώτη, Αυγέρη (70΄Γατσούλια), Αναγνωστοπούλου (53΄Βατσικα), Πούλιου, Μαρκουτσά (75΄λ.τ Βρανα Τριανταφύλλου), Ευθυμίου.

Ατρόμητος Αθηνών: Αργυριάδη, Γατούδη, Συρλη (75΄Cjyshja), Μυλωνά, Γεωργοπούλου, Βλασσόπουλου, Κριεζη, Salkunic, Παπαθεοδώρου (70΄Κοπελου), Τράγου, Στεροπούλου.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 839 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.