Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 18:39

Παναιτωλικός: Στηρίζουμε τις καινοτόμες δράσεις των μαθητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα τιμά πάντα το «Φ» στον διακριτικό τίτλο του, που τον καθιστά μοναδικό αθλητικό σύλλογο με Φιλεκπαιδευτική δράση και προσφορά στην κοινωνία. Με πολλές πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο αυτό, ο Παναιτωλικός βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζοντας πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις της.

Παρακολουθούμε την προσπάθεια των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, που με τη βοήθεια του Εκπαιδευτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων, αναπτύσσουν σημαντική δράση στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού. Προσπάθεια που τη σχολική χρονιά 2016-2017 τους οδήγησε στη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας και στη 2η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Την τρέχουσα σχολική χρονιά κατέκτησαν την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας.

Οι διακρίσεις τους αποκτούν πολύ μεγάλη αξία, επειδή το Σχολείο τους δεν διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει την προσπάθειά τους, την οποία συνεχίζουν με επιμονή και μεγάλη διάθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, θέλοντας να βοηθήσει τους μαθητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο που αγαπούν, προχώρησε στην αγορά του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού. Η παράδοσή του θα γίνει με επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο από αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στις 12.30 μ.μ.

 

Διαβάστηκε 1006 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.