Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 18:35

Eκδήλωση – αφιέρωμα για τον Κώστα Κωτούλα στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αδελφότης Ναυπακτίων νομού Αττικής «Ο Έπαχτος»  προσκαλεί στην καλλιτεχνική εκδήλωση – αφιέρωμα για τον Κώστα Κωτούλα που θα γίνει το Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη 1, Αθήνα).

Την εκδήλωση τιμούν με τη συμμετοχή τους η Λένα Αλκαίου, η Πένυ Ξενάκη και η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου. Κείμενο και αφήγηση: Βάσω Τουμπάνου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λούης Πάνου.

Ο Κώστας Κωτούλας έλαβε τα πρώτα ερεθίσματα της διαμόρφωσης του χαρακτήρα του στη Ναύπακτο και διατήρησε τους δεσμούς μαζί της, όπως έκανε και με τους καλούς του φίλους, σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Τεχνίτης του στίχου, ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός, αρθρογράφος, παράγοντας της δισκογραφίας και της διαφήμισης, άφησε το αποτύπωμά του ως χαρακτήρας ακέραιος, προσηνής, προστατευτικός, με νου εμβριθή που το ένστικτό του τον οδηγούσε πέρα από το εφήμερο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.