Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 18:22

To Μουσικό Σχολείο Αγρινίου στη Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Αναζητώντας… μελωδικά μονοπάτια», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας.

Στη συνάντηση συμμετέχουν το Νηπιαγωγείο Αλφειούσας, Δημοτικό Σχολείο Καλλικώμου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζαχάρως, 3ο Γυμνάσιο Πύργου, 4ο Γυμνάσιο Πύργου και προσκεκλημένοι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας και η Χορωδία «ΑΛΘΑΙΑ» του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου με διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εκδήλωση φέτος, έχει σα στόχο την ενίσχυση του οργανισμού ( μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00- 21:30 στο χώρο εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Πύργου

Στόχοι της συνάντησης είναι:
-Το άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία
-Η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας
-Η συνεύρεση και ανταλλαγή εμπειριών των συμμετεχόντων
-Ο μη διαγωνιστικός χαρακτήρας αφού «Αξία έχει η Συμμετοχή»

Διαβάστηκε 1138 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.