Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 11:23

Το Ειδικό Δημοτικό Αγρινίου «Μαρία Δημάδη» ευχαριστεί το Γυμνασίο και Λύκειο Ματαράγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές και το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη» εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στους μαθητές και στο προσωπικό του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Ματαράγκας για τη συλλογή και προσφορά πλαστικών καπακιών στο σχολείο , τα οποία πωλούνται προς ανακύκλωση και τα χρήματα διατίθενται , είτε για αγορά εξαρτημάτων αμαξιδίων είτε για άλλες καθημερινές ανάγκες των μαθητών μας

Το Ειδικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη” αναφέρει απευθυνόμενο στους μαθητές και στο προσωπικό του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Ματαράγκας: «η ευαισθητοποίηση των μαθητών σας τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας , δημιουργεί βάσεις για μια καλύτερη κοινωνία, γεμάτη ανθρωπιά, ευαισθησία, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας και δύναμη για νέες δράσεις».

Διαβάστηκε 841 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.