Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 11:04

Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στη Eurovision [βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εμφανώς απογοητευμένη και δακρυσμένη εμφανίστηκε η Γιάννα Τερζή έξω από το στάδιο μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Όνειρό μου», σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το Altice Arena, ώστε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις, και μόλις ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε «τι συνέβη», εκείνη απάντησε: «Πού να ξέρω, ρε παιδιά; Πρώτη φορά έρχομαι κι εγώ».

Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο με το οποίο θα έφευγε δεν σταμάτησε να κλαίει.

Μάλιστα, η Γιάννα Τερζή δεν έφυγε μαζί με την ελληνική αποστολή, αλλά με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Στον τελικό πάντως πέρασε η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση με το χορευτικό τραγούδι της Fuego.

Αρης Καλημέρης: Έκλαιγα 15 λεπτά

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, που άφησε την Ελλάδα εκτός τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ο δημιουργός του τραγουδιού Άρης Καλημέρης.

«Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, έκλαιγα για ένα τέταρτο. Η Γιάννα ήταν τέλεια, έδωσε ό,τι μπορούσε, αλλά πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά» είπε ο Άρης Καλημέρης.

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα είναι και του χρόνου στον διαγωνισμό, για να λάβουν την εξής απάντηση: «Δεν θα στείλουμε τραγούδι με τη Γιάννα. Μαζί με τη Γιάννα για μια άλλη χώρα. Θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η Γιάννα ήταν απίστευτη, έδωσε τα πάντα, ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάνω στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Είμαι περήφανος που η Ελλάδα αγάπησε αυτό το τραγούδι».

Πηγή: Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στη Eurovision [βίντεο] | iefimerida.gr

 

Διαβάστηκε 2441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.