Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 19:42

Πανελληνιονίκες δύο Αθλητές της ΓΕΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην καλύτερη κούρσα των τελευταίων ετών όπου εννέα δρομείς έτρεξαν κάτω από 31 λεπτά, πραγματοποιήθηκε  στα Μέγαρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  10000μ..

Ο 21χρονος  Κώστας Σταμούλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και ο 19χρονος Θοδωρής Αρωνιάδας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων.

Και οι δύο αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, οι οποίοι γυμνάζονται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, επέτυχαν ατομικά ρεκόρ και έδειξαν ότι ο αγρινιώτικος αθλητισμός βρίσκεται σε τροχιά ανοδική αφού η μέχρι τώρα φετινή πορεία του συλλόγου έχει δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όλη αυτή η αισιόδοξη και ελπιδοφόρα εικόνα των παιδιών της ΓΕΑ θα χαρίσει στο μέλλον και άλλες επιτυχίες στα Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στο επόμενο διάστημα.

Διαβάστηκε 1763 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.