Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 15:02

Αγρίνιο: Πέρασε με επιτυχία τις «εξετάσεις» το γήπεδο στην αερογέφυρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή διεξήχθη στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Πόλης του Αγρινίου στην Αερογέφυρα για πρώτη φορά αγώνας Εθνικής κατηγορίας με την Γ.Ε.Α να επικρατεί του Ζέφυρου απο την Θεσσαλονίκη με 66-58 για τον Βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής.

Κατα γενική ομολογία όλα κύλησαν άψογα και οι παρευρισκόμενοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το γήπεδο αλλά και για την προσπάθεια των υπευθύνων του Δήμου και των ανθρώπων του γηπέδου που απο πολύ νωρίς ήταν εκεί και φρόντισαν όλα να κυλήσουν ομαλά και δίχως προβλήματα.

Πλέον σαν μοναδική παρατήρηση που μπορεί να κάνει κάποιος για το νεο γήπεδο είναι η ανάγκη να τοποθετηθούν κάποια στρώματα ασφαλείας στους τοίχους που βρίσκονται οι μπασκέτες και αυτό επειδή βρίσκονται… σχετικά κοντά με τις γραμμές του γηπέδου για παράδειγμα σε σχέση με το κλειστό στο ΔΑΚ.Και φυσικά να λειτουργήσει σύντομα το κυλικείο που θεωρούμε οτι θα γίνει με την έναρξη της νεας αγωνιστικής σεζόν.

Κατά τα άλλα μπορούμε δίχως αμφιβολία να μιλάμε πλέον για ένα πολύ όμορφο γυμναστήριο που άργησε αλλά πλέον…υπάρχει και έχει δώσει πραγματική πνοή στην πόλη του Αγρινίου, στις ομάδες και τους πολίτες και όσο περνάει ο καιρός θα είναι ακόμα πιο εμφανής η διαφορά που κάνει η ύπαρξη του και που σίγουρα στο μέλλον μπορεί να φιλοξενήσει και διάφορα αθλητικά και όχι μόνο events.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr 

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2038 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.